Geceye Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete, ASKF Başkanı Harun Keser, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok, Yalova Belediyespor Başkan Yardımcısı Sami Bahçekapılı, Yalovaspor’un eski Başkanlarından Ertuğrul Arslan ve Fevzi Akman, FİFA Kokartlı Hakemimiz Halis Özkahya ve kulüp yöneticileri  antrenörlerinin yanı sıra İl ve HİF Hakemleri katıldılar.

Dostane geçen gecede her zaman ki gibi sohbet konusu 2012-2013 sezonunun başlamasına az bir süre kala futbol oldu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı ve Ulusal Hakemimiz Sefa Demir,” Yeni sezon öncesinde camiaları bir arada görmek bizleri çok mutlu etti. Sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Bir araya gelerek hep sohbet etme fırsatı bulduk hep de bizden istenilen talepleri öğrenme fırsatımız oldu. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonun bizler açısından çok olumlu oldu. Hem 2012-2013 sezonu öncesinde stres attık hem de camialar arasında dostluk bağlarını bir kez daha geliştirdik” şeklinde konuştu.

Sefa Demir’in ardından İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, İl Hakem Kurulu eski Başkanı Nebi Soyutürk ve Yalovaspor’un eski Başkanlarından Ertuğrul Arslan ve Fevzi Akman birer konuşma yaptılar.

Editör: TE Bilişim