İl ve HİF Hakemlerimiz ile İl Gözlemcilerimiz, Merkez Hakem Kurulunun talimatıyla İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen aylık eğitim semineri İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Seminerde Yalova İl Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemci Müfit Silahtaroğlu, hakemlerimize ve gözlemcilerimize eğitim verdi.

MHK’nın Bölgesel seminerlerinden biri olan ve her ayın sonunda gerçekleştirilen seminerlerin Mart ayını kapsayan eğitim seminerinde hakemlerimizin ve gözlemcilerimizin yanı sıra İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç ve İl Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla hazır bulundu.

MHK’nın talimatıyla İl Hakem Kurulu tarafından her ayın sonunda düzenli olarak gerçekleştirdikleri seminerin içeriğini açıklayan İl Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemci Müfit Silahtaroğlu, “Eğitim seminerimizde Maç Yönetimi ve Sözlü Uyarılar, Teknik Alan Yönetimi, Farklı Olaylar ve Avantaj konularında eğitim verdik. Bu ay gerçekleştirdiğimiz seminerde görüntülü eğitime ağırlık verildi. Ayrıca seminer sonunda hakemlerimize ve gözlemcilerimize 28 futbol müsabakası görüntülerini izleterek bunların değerlendirmesini yaptık” dedi. 

Editör: TE Bilişim