Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi tarafından düzenlenen sezon açılışında ASKF İl Başkanı Harun Keser, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, Ulusal Gözlemci ve İl Eğitimcisi Müfit Silahtaroğlu, Yalova Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok, İl Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla, Yalova Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Bahçekapılı, MHP l Başkanı Hasan Topçular ve çok sayıda davetli katıldı.

Çalışmalara 2 ay önce başladıklarını dile getiren TFFHGD Yalova Şube Başkanı Sefa Demir, “Yeni sezonun çalışmalarının startını 2 ay önce verdik. Her yıl olduğu gibi bu yılda hakem sayımızda artış yaşanıyor. Bu hem hakem camiası, hem de Yalova adına önemli bir gelişmedir. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Yeni sezonun öncelikle hakem camiamıza, Yalova futboluna ve amatör kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hakem arkadaşlarımızın hakem şansı yanlarında olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Sefa Demir’in ardından söz alan İl Hakem Kurulu Sedat Karaağaç ise, “Yeni sezonda tüm kulüplerimizle dayanışma içerisinde çalışacağız. 2012-2013 sezonunda hakem arkadaşlarımızın şansı yanlarında olsun. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yalova’da görev yapacak olan klasman, bölgesel ve il hakemlerimiz 2012-2013 sezonunun açılışını Atatürk Stadyumunda koşu yaparak gerçekleştirdiler.

Kısa koşunun ardından organizasyon protokol salonunda düzenlenen kokteylde ile son buldu.

Editör: TE Bilişim