16. Haftada Çanakkale Belediyesi’ne konuk olan Kırmızı Siyahlı ekibimiz 1-0 geriye düşmesine karşın harika bir performansla rakibini 3-1 yendi. Bu galibiyetle rahat nefes alan Mihrican Deviren’in öğrencileri maç sonunda büyük coşku yaşadı.

Anafartalar Spor Salonunda oynanan maça çok iyi başlayan Çanakkale Belediyesi ilk 5 sayıyı almayı başardı. İlk setin teknik molasına 12-2’yle ev sahibi ekip önde geçti. Rakibi karşısında etkisiz görünen Çiftlikköy Belediyespor 22 dakikalık seti 25-11 kaybetti.

İkinci setin ilk sayısını Çiftlikköy Belediyespor aldı. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz bu setin teknik molasına da 12-7 üstün girdi. Son bölümlere Mihrican Deviren’in öğrencileri 20-16’lık avantajla girdi. Kıran kırana geçen bu seti uzatma sayılarının ardından 26-24 kazanan Çiftlikköy maçı 1-1’e getirdi.

Üçüncü set başa baş başladı. Teknik molaya Çanakkale ekibi 12-11’le gitti. Son bölümlüme takımlar 20-20 eşitle girdiler. Rakibinin basit hatalarını iyi değerlendiren Çiftlikköy 25-22 sonrasında 2-1 üstünlüğü yakaladı.

Dördüncü setin ilk iki sayısını Çiftlikköy Belediyespor kazandı. Sonrasında da basit hatalar yapan Mihrican Deviren’in öğrencileri teknik molaya 12-11 geride girdi. Mola sonrasında oyun dengeli geçti. Rakibinin basit hatalarını iyi değerlendiren Çiftlikköy’ün sultanları seti 25-21 maçı da 3-1 kazanarak Yalova’ya 3 puanla döndü.

Editör: TE Bilişim