Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan ve 5-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada hentbol sporu için önemli adımlar atıldı.

Şampiyonada Çukurköy İlköğretim Okulu, Gençlik Spor Kulübü A Takımı, Gençlik ve Spor Kulübü B Takımı ile Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu olmak üzere 4 takımın mücadele etti. 2 gün süren zevkli ve çekişmeli müsabakaların ardından Çukurköy İlköğretim Okulu birinci, Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı ikinci, Gençlik ve Spor Kulübü B Takımı üçüncü, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ise dördüncü oldu.

Yapılan müsabakalar sonrasında ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan Çukurköy İlköğretim okuluna kupasını Hentbol antrenörü Uğur Akalp verdi. Şampiyonada ikincilik ve Klasbahis üçüncülük elde eden Gençlikspor A Takımı ve Gençlikspor B Takımı sporcuları kupasını Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gencer İlhan’in elinden aldı. 4. Olan Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu sporcularına ise kupasını Hentbol İl Temsilcisi Ercan Gökkaya verdi.

Yalova’da hentbolu yaygınlaştırmaya çalıştıklarını belirten Hentbol İl Temsilcisi Ercan Gökkaya, “Hentbol yeni duyulan ve yeni başlayan bir spor. Kamuoyu daha yeni tanıyor. Bu spora olan katılım da yavaş yavaş artıyor. Önümüzdeki hafta erkeklerin müsabakaları olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim