Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenecek Yıldız Kızlar Bölge maçlarında ilimizi temsil edecek. 23-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde oynanacak maçların ardından ise hentbolcularımız 29-31 Mayısta 2. Lig yükselme müsabakalarında mücadele edecek.
Tamamı 1999 ve 2002 doğumlu Yalovalı oyunculardan kurulu olan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan takımı iki turnuvaya da antrenör Uğur Akalp gözetiminde 90. Yıl Spor Salonunda hazırlanıyor. 
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Yalova ekibi olarak iki turnuvada boy göstereceğiz. İlk olarak 23-25 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak olan Yıldız Kızlar Bölge maçlarında mücadele edeceğiz. Ardından ise 29-31 Mayıs tarihleri arasında Bolu’da oynanacak 2. Lige yükselme maçlarına katılacağız. İki turnuvadan da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Bizlere malzeme desteğinde bulunan Altınova Pirim Emlak ailesine de teşekkür ediyorum. gideceğimiz iki turnuvada da Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim