Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hentbol antrenörü Uğur Akalp, Yalova’da yeni yetenekler aradıklarını söyledi.
Antrenmanlarını Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 16:30 ile 18:00 saatleri arasında 90. Yıl Spor Salonunda yaptıklarını belirten Akalp, hentbola merakı olan gençleri antrenmanlara davet etti. Ayrıca Hentbol İl Temsilcisi Kürşat Kahyaoğlu ve antrenör Uğur Akalp, Bilge Okulları’nda 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerle bir araya gelerek hentbol üstüne sunum yaptı.
hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl başarıyla düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol müsabakaları için 2004-2005 ve 2006 doğumlu kız-erkek sporcu arıyoruz. Seçeceğimiz sporcular temel eğitimler sonucunda Milli takım antrenörlerinin yakından takip ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında mücadele edecek. Bu yüzden Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 16:30 ile 18:00 saatleri arasında 90. Yıl Spor Salonunda yaptığımız antrenmanlara hentbola ilgi duyan tüm Yalovalı gençleri davet ediyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Bilge Okulları’nın davetlisi oldu. Hentbol üzerine 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik sunum yaptık. Bilge Okulları ailesine hentbola verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim