Ankara’da oynanan Bayanlar Bölgesel Lig Final Grubu maçlarına Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü hentbol takımı galibiyetle başladı. Mardin Kızıltepe Toki Spor Kulübü, Aksaray Akhisar Spor Kulübü ve Ankara Anadolu Spor Kulübü ile aynı grupta yer alan temsilcimiz adım adım 2. Lige ilerliyor.
Yalova’da oynadığı maçlarda 3’de 3 yapan Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü hentbol takımı Ankara’da oynadığı ilk maçta Aksaray Akhisar Spor Kulübü’nü 44-32’lik yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı.
Polatlı Yeni Spor Salonu’nun ev sahibi yaptığı karşılaşmanın ilk yarısını 23-14 önde tamamlayan hentbolun sultanları maçı da 44-32 ile kazandı.
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bayan Hentbol Takım Antrenörü Sibel Gençtürk, final grubuna iyi başladıklarını söyledi. Gençtürk, “Yalova’da ev sahipliğimizde düzenlenen eleme grubu maçlarını yenilgisiz şampiyon tamamladıktan sonra Ankara’daki finaller için beklentilerimiz daha da arttık. Nitekim oynadığımız ilk maçımızda Aksaray Akhisar Spor Kulübü’nü 44-32 devirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Kalan maçlarımızda da en iyi sonuçları alarak 2. Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim