2021-2022 sezonunda çalıştığı kadronun Yalova Süper Amatör Kümeye ismini altın harflerle yazdırdığına vurgu yapan deneyimli spor adamı, “ Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı ama nasip değilmiş” dedi.

Namağlup şampiyon olan ve sadece bir beraberlikle ligi tamamlayan Tavşanlı Belediyespor, Play-Out maçını 2-1 kaybetmesinin ardından gelecek sezon da Yalova Süper Amatör Kümede ter dökecek.

“Bu kadro, Yalova Süper Amatör Küme’ye ismini altın harflerle yazdırdı”

Tavşanlı Belediyespor taraftarına ve Tavşanlı halkına teşekkür eden tecrübeli çalıştırıcı Serkan Özdemir, “Nasibinde yoksa bir lokma ekmek bile yiyemiyor insanoğlu. Yalova Süper Amatör Küme’nin namağlup takımıyız. Oynadığımız baraj maçını maalesef 2-1 kaybettik. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı ama nasip değilmiş. Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a, kulüp başkanımız İsmail Oran’a, malzemecisinden futbolcularımıza kadar herkesin emeğine ve yüreğine sağlık. Bu kadro, Yalova Süper Amatör Küme’ye ismini altın harflerle yazdırdı. Sizlerle birlikte bu sahada emek verip ter dökmek büyük keyif ve gurur. Ayrıca yağmur çamur, kötü hava demeden bizden desteğini esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize, büyük Tavşanlı Belediyespor taraftarına ve Tavşanlı halkına çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim