Altınova temsilcisine 3 puanı getiren goller Murat (2), Semih ve Recep’ten gelirken, ev sahibi Çınarcık’ın tek sayısına Ömer Faruk imza attı.

Galibiyet sonrasında Hersekspor 13 puanla 3 sıraya yerleşirken, Çınarcık Belediyespor ise 6 puanda kaldı ve 10. Sıraya geriledi.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadında oynanan mücadeleyi Köksal Karahasan, İsmet Sevinç ve Muhammet Karahasan hakem triyosu yönetirken karşılaşmaya iki takımda kontrollü oyunlarıyla başladılar.

İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan ve seyircisinin desteğini de arkasına alan ev sahibi Hersekspor 34. dakikada geliştirdiği atakta Murat attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci 45 dakikaya ise konuk Çınarcık Belediyespor hızlı başladı. Sarı-Siyahlılarda 53. dakikada sahneye çıkan Ömer Faruk attığı golle skorda 1-1’lik eşitliği sağladı. Kalesinde gördüğü beraberlik golünden sonra oyuna ağırlığını koyan Hersekspor kontrolü eline aldı ve Çınarcık kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 65. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında ilk golün sahibi Murat kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını atarak skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın 76. dakikasında gelişen Altınova temsilcisinin atağında Semih, skoru 3-1 yapan golü kaydetti ve Hersekspor farkı arttırmak için Çınarcık Belediyespor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 82. dakikasında gelişen Hersekspor atağında Recep attığı golle durumu 4-1 yaparak mücadelenin skorunu belirledi.

Editör: TE Bilişim