Ev sahibi takıma 3 puanı getiren gollere Halil İbrahim ve Gökay imzasını atarken, Mavi-Horozlar 20. haftayı galibiyetle tamamladı.

Çiftlikköy İlçe Stadında oynanan mücadeleye ev sahibi takım Sultaniyespor oldukça hızlı bir giriş yaptı. Müsabakanın 8. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında Halil İbrahim attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Mavi-Horozlar farkı arttırmak için Hersekspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 45. dakikasında gelişen ev sahibi takım Sultaniyespor atağında bu kez Gökay sahneye çıktı ve meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturarak skoru 2-0’a getirdi. Mücadelenin ilk 45 dakikası ev sahibi takımın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve Sultaniyespor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Sultaniyespor elde ettiği galibiyetle puanını 25’e çıkarttı ve 5. sıraya yükseldi. Konuk ekip Hersekspor 2-0’lık mağlubiyetin ardından 23 puanda kaldı ve 7. sıraya geriledi.

Editör: TE Bilişim