Grubumuzda puan kaybetmeyen takım kalmazken düşme potasını ise 1’er puanlı Esenler Erokspor ve Erbaaspor ile henüz puan yüzü göremeyen Osmaniye Futbol Kulübü ile Cizrespor oluşturdu.

4. haftada Manisa deplasmanında Somaspor karşısına çıkan Yalovaspor iki haksız penaltı sonrasında rakibine 2-1 mağlup oldu. Çarşambaspor ise sahasında Cizrespor’u 3-0’lık net skorla geçmeyi başardı. Ankara ekibi Altındağspor ise konuk ettiği Erbaa engelini 1-0’la aşarak 3 puana uzandı. Bu haftanın sürprizini ise deplasmanda Batman Petrolspor A.Ş.’yi 2-1 yenen Gölcükspor yaptı. Arhavispor ise sahasında Çatalcaspor’a 1-0 boyun eğmekten kurtulamadı.

Şampiyonluk adayı Karşıyaka ise sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Şile Yıldızspor sahasında Isparta 32 Spor ile 1-1 berabere kalırken, İçel İdmanyurdu Spor Kulübü evinde sezona hüsranla başlayan Esenler Erokspor’u 2-1 yenmeyi başardı. Misli.com 3. Lig 3. Grupta 5. Hafta maçları 17 ve 18 Ekim 2020 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim