Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmayı İdmanocağı 8-1 kazanırken bu galibiyet ile çıkışını sürdürdü.Yeşil-Beyazlı ekibe 3 puanı M. Ali (3), Mehmet (2), Furkan,Şafak, Şaban attıkları gollerle getirdiler. Farklı mağlup olan Safranspor’un tek sayısını ise Faik attı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan konuk ekip İdmanocağıspor, karşılaşmanın 18. dakikasında geliştirdiği atakta M.Ali’nin golüyle skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra Safranspor kalesine yüklenmeye devam eden Yeşil-Beyazlılar’da 43. dakikada gelişen atakta Furkan, takımının ikinci golünü kaydetti ve durumu 2-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Müsabakanın ikinci yarısına İdmanocağıspor fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın 48. dakikasında gelişen atakta Şaban skoru 3-0’a getiren golü kaydetti. Bu golden sonra Yeşil-Beyazlı konuk ekip Safranspor kalesini ablukaya aldı. Müsabakanın 50. dakikasında gelişen atakta ilk golün sahibi M.Ali, takımının dördüncü golüne imzasını atarak skoru 4-0 yaptı. Bu golden sadece 1 dakika sonra ani gelişen atakta Mehmet sahneye çıkarak skoru 5-0’a getirdi. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü tamamen eline alan İdmanocağıspor farkı arttırmak için Safranspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 55. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında günün başarılı isimlerinden Mehmet bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının altıncı golünü kaydetti ve skor 6-0 oldu.

Altıncı golden 4 dakika sonra ani atak geliştiren Yeşil-Beyazlılarda Şafak, rakip fileleri havalandırdı ve durumu 7-0 yaptı. Kalesinde hem ilk yarıda hem de ikinci 45 dakikada gördüğü gollerle 7 farklı yenik duruma düşen ev sahibi takım Safranspor, 68. dakikada geliştirdiği atakta Faik’in golüyle skoru 7-1’e getirdi. Konuk ekip kalesinde gördüğü golden sonra oyunda kontrolü yeniden eline aldı ve Safranspor kalesine farkı arttırmak için yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 80. dakikasında gelişen atakta sahanın yıldızı M.Ali bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin üçüncü, takımının ise sekizinci golüne imzasını attı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Erdal Ergül***, Gürsel Çakal***, Tolga Abanoz***

Safranspor: Buğra**, Metehan**, Tufan**, Recep**, Faik**, Engin**, Furkan**, Atilla**, Alihan**, Gökhan**, Y.Emre**

İdmanocağıspor: Kader***, M.Aydın***, Cemil***, Cem***, Şafak***, Mehmet***, Şaban***, Hüseyin***, Fikret***, M.Ali****, Furkan***

Goller: Dk. 18 M. Ali 0-1, Dk. 43 Furkan 0-2, Dk. 48 Şaban 0-3, Dk. 49 Mehmet 0-4, Dk. 50 M. Ali 0-5, Dk. 55 Mehmet 0-6, Dk. 59 Şafak 0-7, Dk. 68 Faik 1-7, Dk. 80 M. Ali 

Editör: TE Bilişim