Temsilcimiz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) bu etapta 1907 Fenerbahçe ve Gazişehir Gaziantep’e yenilirken Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Ordu Büyükşehir Belediyespor takımlarını yenerek Play-Off yolunda önemli bir virajı aşmış oldu. 10. Hafta maçları sonunda İzmir Büyükşehir Belediyespor ise namağlup unvanını korurken liderliğini sürdürdü. Ege temsilcisini BJK HDI Sigorta, Galatasaray, Gazişehir Gaziantep, 1907 Fenerbahçe, Bağcılar Engelli GSK, Balıkesir BBSK ve Şanlıurfa BBSK takip ediyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 3 etap ve Play-Off lig usulüne göre yapılan Süper Lig'de 3. etap müsabakaları, 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında oynanacak.

“Engelsiz Kartallar’dan Vali Erol, Soygüzel ve Talas’a Plaket”

Süper Ligin ikinci etabının son maçı öncesinde Beşiktaş HDİ Sigorta tarafından plaket töreni düzenlendi. Siyah Beyazlı ekibin Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, Yalova Valisi Muammer Erol’un yanı sıra Yalova İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’e ve Karadereli Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas’a, tekerlekli sandalye basketboluna verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

Törende bir konuşma yapan Avşar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın her zaman büyük başarılar elde ederek adından söz ettirdiğini belirterek, “Bu sene de şampiyonluk kupasını biz kaldıracağız. Yönetim Kurulumuz, teknik ve idari ekibimizle sporcularımız olarak buna inanıyoruz. Bizleri evimizde gibi ağırlayan Karadereli Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas’a, Terma CİTY ailesine ve Yalova’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Plaket törenin ardından Beşiktaş HDİ Sigorta ve 1907 Fenerbahçe takımları son maç için parkeye çıkarken kazanan taraf 68-64’lük skorla Sarı Lacivertli ekip oldu.

Editör: TE Bilişim