KKTC Turkcell: 60 YOSK: 75
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde AKKÖK Holding’in sponsorluğunda mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ikinci yarıya çok iyi başladı. Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde KKTC Turkcell’in konuğu olan temsilcimiz rakibini 75-60 yenerek bu sezon ki 11. Galibiyetini aldı.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı karşılaşmayı KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nun yanı sıra Yalova ASKF Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ile Ağaoğlu Holding’i temsilen Ersan Gülay ve YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç müsabakayı izleyenler arasında yer aldı.
Karşılaşmaya iyi başlayan YOSK, ilk çeyreği 21-13 önde tamamladı. Temsilcimiz ikinci çeyrekte farkı daha da arttırırken devre arasına 44-28 üstünlükle gitti. YOSK üçüncü 10 dakikayı da 66-40’luk avantajlı skorla geçerken, maçı da 75-60 kazandı.
YOSK’ta Eyüp Atırcıoğlu ve Şuayip Kablan 23, Sami Ekin ise 15 sayıyla oynayarak galibiyetin mimarları oldular.
Ağaoğlu Holding’in temsilcisi Ersan Gülay ,“Yalova’yı ve ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek YOSK’a şimdiden başarılar diliyoruz. Kendilerinin hem lig hem de Euroleague 2 Kupası’nda iyi sonuçlar çıkaracağına inancımız tam. YOSK’un Avrupa’dan başarılı sonuçlarla döneceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim