Sezonun ilk haftasındaki en farklı galibiyeti alan Kavacıkspor 14. Grubun ilk haftasının lideri oldu. İstanbul ekibini sezona 3 puanla başlayan Feriköy, Gebzespor, İnegöl Kafkas Gençlikspor, Altınova Belediyespor, Cankurtaran, Kullar 1975 Spor ve Osmaniye İstiklalspor takip etti. İlk haftanın küme düşme potasını ise en farklı skorlarla sahadan yenilgiyle ayrılan Nişantaşıspor ve Akhisar Demirspor oluşturdu.

Sezonun ilk haftasında oynanan Yalova derbisinde Yalovaspor’u 3-1 mağlup eden Altınova Belediyespor 3 puana uzandı. Sahasında çoğunluğunu 2004-2005 ve 2006 doğumlu oyuncuların oluşturduğu Akhisar Demirspor’u ağırlayan Kavacıkspor rakibini 8-0 gibi farklı skorla devirdi.

Geçen sezon TFF 3. Ligin kapısından dönen İnegöl Kafkas Gençlikspor evinde Nişantaşıspor engelini

3-0’la geçmeyi başardı. Feriköy ile Nilüfer Belediye Futbol Kulübü arasında oynanan zorlu 90 dakikayı ev sahibi ekip 3-0 kazandı.

Kocaeli derbisinde Gebze Tayfunspor’a konuk olan Kullar 1975 Spor rakibini 1-0 devirdi. İstanbul derbisinde Cankurtaran ile Osmaniye İstiklalspor kozlarını paylaşırken ev sahibi ekip mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Yine Kocaeli derbisinde Değirmenderespor’a konuk olan Gebzespor 3-0’lık net skorla evine galibiyetle döndü.  Ligin ikinci haftasında müsabakalar 9 Ekim Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 15:00’da başlayacak.

Editör: TE Bilişim