İlk Haftayı Elmalık Lider Kapattı
1.Amatör Küme’nin ilk haftası oynanan 6 karşılaşma geride kalırken, Elmalıkspor zirveye kurulan ekip oldu. Birbirinden güzel karşılaşmalarda futbolseverler 27 gol izlediler. 
Ligin açılış haftasında Elmalıkspor, Koru Belediyespor’u 4-1 gibi farklı skorla mağlup ederek hem 3 puanın hem de zirvenin sahibi oldu. Çınarcık temsilcisi ise bu mağlubiyet sonrasında 10. sıraya yerleşti.
Haftanın diğer maçlarında oynanması gereken Gençlerbirliği ile Akköyspor maçında konuk ekip sahaya çıkmayınca Sarı Yeşilliler sahadan hükmen 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak ikinci sıraya oturdu. Akköyspor ise 11. Sırada yer aldı.
Yenimahallespor Termal’de oynanan maçta Kaytazdere Belediyespor’u 3-0 devirirken, Doğuşspor ise rakibi Samanlıspor engelini 6-4’le geçti. Kırmızı Beyazlılar üçüncü sıraya otururken, Altınova temsilcisi ise 12. Basamakta kendine yer buldu. Siyah Beyazlı ekip Doğuşspor dördüncü, Samanlıspor ise dokuzuncu basamakta yer aldı.
Doğanspor’un deplasmanda Kurtköyspor’u 3-2 yendiği haftada Gökçederespor ile Taşköprüspor 2-2 berabere kaldı. Sarı Kırmızılı ekip ilk haftayı beşinci, Kurtköy sekizinci, 1’er puanı bulunan Gökderespor altıncı, Taşköprüspor ise yedinci sırada tamamladı.
Puan Durumu:
 
1.Hafta Toplu Skorlar:
Gençlerbirliği: 3-Akköyspor:0 (Hük.)
Elmalıkspor:4-Koru Belediyespor:1
Doğuşspor:6-Samanlıspor:4
Kurtköyspor:2-Doğanspor:3
Yenimahallespor:3-Kaytazdere Belediyespor:0
Gökçederespor:2-Taşköprüspor:
2. Haftanın Programı:
Akköyspor-Elmalıkspor
Kaytazdere Belediyespor-Gökçederespor
Doğanspor-Yenimahallespor
Samanlıspor-Kurtköyspor
Koru Belediyespor-Doğuşspor
Taşköprüspor-Gençlerbirliği
Editör: TE Bilişim