Yiğit Demir’i Galatasaray’a, Muhammet Kamış, Ömer Özyurt, Hamza Meral’i Altınordu’ya, Doğukan Bağdat’ı Boluspor’a, Erdem Dağlı’yı Bursaspor’a son olarak Umut Yılmaz’ı Sivasspor’a gönderen Yeşil Beyazlı kulüp Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de antrenman saati bulamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Yalova’yı katıldıkları her organizasyonda başarıyla temsil eden kulübün Başkanı İlkay Görtay, Ekim ayında başlayacak lig maçları öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

“Eski programımızı istiyoruz”

Yalovagücü Kulübü Başkanı İlkay Görtay,” Değerli spor camiası ve spor severler, Biz Yalovagücü Futbol Kulübü olarak çok kısa bir zamanda gerçekten güzel şeyleri Yalova adına yaptık. Galatasaray’a Yiğit Demir’i, Muhammet Kamış, Ömer Özyürt, Hamza Meral’i Altınordu’ya, Doğukan Bağdat’ı Boluspor’a, Erdem Dağlı’yı Bursaspor’a ve son olarak kalecimiz Umut Yılmaz Sivaspor’la anlaştı. Bu isimleri paylaşıyorum. Çünkü Amatör sahalarımız yıkılacaktı amatör sahada çalışan biz kulüpler elimizden ne geliyorsa yıkılmaması için uğraştık ve yıkılmadı şükür ama şimdi biz çalışacak gün ve saat bulamıyoruz. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bizimle yapılan toplantıda verilen saatlerin hepsi biz kulüpler bilgilendirme yapılmadan değişerek biz çalışırken gelip bugün sizin saatiniz yok deniyor. Sahadan çakmamız isteniyor. Silinen bizim saatlerimiz boş. Sorduğumuz zaman talep olursa verilecek o yüzden boşalttık deniyor. Bizde boş olan saati istedik. Fakat daha sonrasında başka kulübe verilmiş. Sorduğumuzda kalemim yoktu. Not alamadım size gelin orda yazarım. Gelmeyince başka kulübe verdik. Toplantı istiyoruz bu hafta il dışındayım önümüzdeki hafta yaparız deniyor. Bizlere 2’şer gün çalışma saati verilen sahada Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü lige girmediği halde haftanın 5 günü kendine saha ayırıyor. Bizim 2 yaş kategorisinde 1-8 Ekimde ligimiz başlıyor. Biz çalışamıyoruz ve daha sonrasında 4 yaş kategorimizde var. Tüm amatörde çalışan 5 kulüplerimizde aynıyız. Soruyorum biz alt yapılar nasıl çalışıp sporcu yetiştireceğiz haftanın 2 günü 6 yaş gurubunu 2’si şimdi başlıyor. Nasıl çalıştırmamız bekleniyor. Bunu yazdım çünkü her seferinde hep başkanlarımıza müdürlerimize çıkmamız gerekiyor. Sorunlarımızı anlatmamız için. Biz bizimle toplantı yapılan eski programımızı istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim