Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de düzenlenen Yıldız Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 43 kiloda Aybüke İmancı Türkiye Şampiyonu olarak dikkatleri çekmiş ve milli davet almıştı. Uzun yıllar milli takıma hizmet veren Yalova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörü İlhan Şenlik, Güreş Federasyonu tarafından Genç ve Yıldızlar Milli Takımı Antrenörü olarak seçilmişti.

11 Haziran 2013 tarihinde Makedonya’da yapılacak olan Avrupa Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonası kadrosuna davet edilen Yalova Belediyespor güreşçisi Aybüke İmancı ve antrenörü İlhan Şenlik, 14 Nisan Pazar günü İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda start alacak milli kampa katılacak. 15 gün boyunca İstanbul’da kamp yapacak Yıldız Bayan Milli Takımı kafilesi 3 günlük iznin ardından Antalya’da 2. kampa girecek ve Antalya’da yapılacak Zafer Turnuvasında mücadele edecek.
Aybüke’nin formda olduğuna dikkat çeken Şenlik, 11 Haziran 2013 tarihinde Makedonya’da yapılacak olan Avrupa Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda Aybüke İmancı’dan madalya beklediğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim