Sarı Lacivertli ekibin yöneticileri, U-19 Türkiye Şampiyonası için Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine giden Acarspor kulübüne destek veren CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi unutmadılar.

Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, ziyaret esnasında beraberinde getirdiği 77 numaralı Muharrem İnce yazılı formayı İl Başkanı Özcan Özel’e verdiler.

Başta CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve CHP İl yönetimine teşekkür eden Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman,” U-19 Türkiye Şampiyonası için gittiğimiz Çorlu’da çok güzel ağırlandık. Milletvekilimiz Muharrem İnce kulübümüzü ziyareti sırasında bir söz verdi ve o sözü sonuna kadar tuttu. Hem kendisine hem de CHP Yalova İl yönetimine bizlere verdikleri destek ve gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Muharrem İnce’nin kendi isminin ve Yalova’nın plaka numarasının yer aldığı formayı mutlu olacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özcan Özel, ellerinden geldikçe bu tür destek ve yardımlarda bulunacaklarını belirtti. 

Editör: TE Bilişim