Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan maçta Bayburt 1918 Futbol Kulübü ile karşılaşan Bursa temsilcisi rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 18-22 Nisan tarihleri arasında Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmalar sonrasında birinci olan takımı adını TFF 3. Ligine yazdıracak.

İkinci gün müsabakaları kapsamında Sapanca Gençlikspor ile Bayburt 1918 Futbol Kulübü bugün saatler 15:00’ı gösterdiğinde kozlarını yine Yalova Atatürk Stadyumunda paylaşacak. 22 Nisan Cuma günü ise İnegöl Kafkas Gençlerbirliği ile Sapanca Gençlikspor takımları karşı karşıya gelecek.

“90 dakika nefes kesti”

Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge Play-Off ilk maçında İnegöl Kafkas Gençlerbirliği ile Bayburt 1918 Futbol Kulübü kozlarını paylaştı. Gözünü TFF 3. Ligine çeviren iki takımın mücadelesi nefes kesti. İlk 45 dakika Bursa ekibinin 12. Dakikada Kerem Eryılmaz’ın ayağından bulduğu golle 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının 56. Dakikasında Yiğit Kerem Armutlu’nun golüyle Bayburt 1918 Futbol Kulübü 1-1’lik eşitliği yakaladı. Ancak dakikalar 66’yı gösterdiğinde İnegöl temsilcisi Muhammet Yusuf Ocak’la golü bularak rakibini 2-1 devirdi. İnegöl Kafkas Gençlerbirliği’nde kırmızı kart gören Ahmet Demir ise cezalı duruma düştü.

Editör: TE Bilişim