8 Ocakta başlayan organizasyon 24 Ocakta son bulacak. Antalya’nın Alanya ilçesinin ev sahipliği yaptığı kampta Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız Bayan, Genç Bayan, Büyük Bayan, Yıldız A-B Erkek kategorilerinde olmak üzere toplam 109 sporcu yer alıyor.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 16 günlük kampta Mehmet Akif Baykan’ı kamp müdürü, Kairat Baigudinov’u baş antrenör, Muhammet Atalay ve Hüseyin Sarıoğlu’nu büyük erkekler antrenörü ve yardımcısı, İsmail Uğurlu ve Ahmet Adem Oğuz’u genç erkek antrenörü, Ümit Çökmen Yildiz A, Yıldız B Antrenörü, Ayşe Çakır ve Yusuf Ezirgan’ı bayanlar antrenörü, Ayris Işık’ı bayanlar yardımcı antrenör ve Yunus Emre Karaaslan ise bayanlar asistan ve mekaniker antrenörü olarak görevlendirdi.

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Emine Irmak Sezer 11 sporcunun yer aldığı yıldız bayanlarda Yalova Gençlikspor’dan Murat Çınar ise 32 sporcunun bulunduğu Yıldız A-B Erkek kategorisinde Milli takım antrenörlerinin gözüne girmek için ter dökecek.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon,” COVİD-19 önlemleri kapsamında 24 Ocak’a kadar sürecek olan Milli takım kampına sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim