HDİ Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde Play-Off heyecanı Yalova’da yaşanmıştı. Fenerbahçe forması giyen Yalovalı Milli sporcu İsmail Ar ve arkadaşları finalde Gazişehir Gaziantep’i 2-1’lik seri sonrasında geçerek şampiyonluğunu ilan etmişti.

Sarı Lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Fethi Pekin ve Can Gebetaş ile 1907 Fenerbahçe Derneği üyesi Gökhan Akça İsmail Ar ve takım arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Tekerlekli sandalye basketbol takımının en etkili isimlerinden Ferit Gümüş ve İsmail Ar, Başkan Ali Koç’a imzaladıkları Fenerbahçe forması ve milli takım formasını hediye etti.

Şampiyonluğun Hikâyesini Anlattılar
HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde karşılaştığı Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol’u 2-1’le geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının oyuncular Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Güncel” programına konuk oldu.
İsmail Ar ve arkadaşlarının yanı sıra teknik ve idari heyetinin de yer aldığı programda şampiyonluğun hikâyesi anlatıldı.

Editör: TE Bilişim