Sarı Melekler, karşısında müsabakaya çok iyi başlayan Çiftlikköy’ün sultanları ilk seti kazanmasına karşın sonra ki 3 seti kaybedince filede ki mücadeleden boynu bükük ayrılan taraf oldu.

Yıldız Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları için Bursa’ya giden Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyesi Yıldız Bayan Voleybol Takımı  ilk karşılaşmasında turnuvanın favorilerinden Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonunda oynanan mücadelenin ilk setine Çiftlikköy’ün sultanları  iyi start verdi ve ilk teknik molayı 8-3, ikinci teknik molayı ise 16-12 önde tamamlayıp bu setten 25-19 galip ayrılmayı başardı.

İlk setten mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe Yıldız Bayan Voleybol Takımı 2. sette oyunu kontrol altına alarak ilk teknik molayı 8-1, ikinci teknik molayı ise 16-4 önde tamamlayıp bu setten 25-9 galip ayrıldı ve setlerde durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 3. setinde de etkili oyununu sürdüren Sarı-Lacivertli bayan voleybolcular ilk teknik molayı 8-2 önde tamamladı. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz 8-2’nin ardından toparlanarak oyuna ortak oldu ancak ikinci teknik molayı da Fenerbahçe 16-13 önde bitirdi. Mücadelenin 3. setinden de 25-18’lik skorla galip ayrılan Sarı-Lacivertliler setlerde durumu 2-1’e getirdi. Üst üste 2 seti kazanan Sarı Melekler 4. Sete de iyi başlayan taraf oldu. 4. Setin ilk teknik molasını 8-2, ikinci teknik molasını ise 16-5 önde tamamlayan Fenerbahçe Yıldız Bayan Voleybol Takımı bu seti 25-8 karşılaşmayı da 3-1 kazanarak turnuvaya iyi başlangıç yaptı.

Setlerde 1-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamayan Çiftlikköy’ün sultanları ise ikinci maçını bugün saat 13:00’da Çekirge Spor Salonunda Vakıfbank ile oynayacak. Temsilcimizin Fenerbahçe ve Vakıfbank’ın yanı sıra Ankara Karşıyaka bulunuyor.

Editör: TE Bilişim