Yabancı olmasından dolayı geçtiğimiz sezonun büyük bir kısmını kaçıran ancak oynadığı müsabakalarda Yalovaspor taraftarının gönlünü kazanan Jeramiah Yalova’ya gelerek Yeşil Kırmızılı kulübün yöneticileriyle bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan birçok kulübün yakından izlediği ve teklif sunduğu Corneh’in gelecek sezon Yalovaspor’da mı kalacağı yoksa başka bir kulüpte mi forma giyeceği ise merak konusu oluyor.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte İstanbul'da ikamet etmeye başlayan siyahi yıldıza teklif üstüne teklif yağıyor. Başkan Tamer Erbul ile görüşen Jeremiah Momo Corneh’e Kütahyaspor,İskenderunspor ve İstanbul'dan bir çok kulübün talip olduğu öğrenildi.

Yalovaspor'da ki değişim rüzgarlarından etkilendiğini ifade eden Jeremiah Momo Corneh "Birleşmiş Milletlere tabii Afrkalı bir oyuncu olduğum için transfer işlemlerim uzun süre alıyor.Geçtiğimiz sezon Yalovaspor'a lisansım çıkıncaya kadar neredeyse sezonu yarılamıştık.Bu sezonda transfer teklifleri alıyorum.Kulübüm ve benim çıkarlarım doğrultusunda karar alacağız.Halen Yalovaspor'un oyuncusuyum.Önümüzdeki bir iki aylık süreç doğrultusunda transfer durumum netleşecek.İskenderun ve Kütahyaspor takımları benimle çok ciddi olarak ilgileniyorlar.Kütahyaspor kulübün, Yalovaspor kulübü nezdinde transferim için girişimlerde bulunduğunu biliyorum.İstanbul'dan da teklif yapan takımlar oldu" dedi.

 

Editör: TE Bilişim