2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Judo Küçükler Grup Birinciliği Yarışmalarına Yalovalı judocular iddialı gidiyor. 16-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak organizasyon hakkında bilgi veren Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer, Karabük’ten madalyalarla döneceklerine inandıklarını söyledi.
 Karabük’teki organizasyona iyi hazırlandıklarını belirten Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer, “Son yıllarda ilimizde hızla yayılan judo sporunda gerçekleştirilen çalışmaların verdiği olumlu neticenin ardından üst üste başarıların gelmesi, gençlerin ve özellikle küçük yaştaki öğrencilerin bu spora olan ilgisini arttırdı. İnşallah Karabük’ten de madalyalarla ayrılarak başarı grafiğimizi daha da yukarılara taşırız” dedi.
16-17 Nisan tarihlerinde Karabük Merkez Spor Salonunda yapılacak turnuvada ilimizi Türel Mete Erdem, Eren Emir Erman, Umut Bekar, Bilal Ar ve Leyla Kaymaz temsil edecek. Yalova kafilesinde Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer idareci ve çalıştırıcı olarak görev yapacak. 
Editör: TE Bilişim