Güreş branşında Yalova’nın başarılı kulüpleri arasında yer alan Sarı Yeşillilerde Kaan Kaya hem güreşecek hem de antrenörlük görevini üstlenecek. Altınova’yı başarıyla temsil edeceğini belirten Kaya, “Her şey ata sporumuz için” dedi.

Altınova Belediyespor 2021 yılının ilk bomba transferini gerçekleştirdi. Er meydanlarının başarılı ve tecrübeli başpehlivanı Kaan Kaya yeni yılla birlikte Yalova’yı ve Altınova’yı Er Meydanlarında en iyi şekilde temsil etmek için kollar sıvadı.

Altınova Belediyespor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Kaan Kaya, “2021 yılında tüm dünyaya ve ülkemize önce sağlık, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yeni yılda Yalova Altınova Belediyesi Spor Kulübü adı altında resmi antrenör ve başpehlivanı olarak Er Meydanlarında mücadele edeceğim. Bu anlayış ve sorumlulukla bana güvenenleri mahçup etmemek adına, aynı zamanda Altınova gençliğine hizmet etme gayretim ve çabam en üst seviyede olacaktır. Her şey ata sporumuz güreş için” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim