Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadelenin ilk 45 dakikasını Sarı Lacivertli ekip Acarspor 1-0 önde tamamladı. ikinci 45 dakikanın başında da bir gol bulan ve 2-0 öne geçen Acarspor bu üstünlüğünü koruyamayıp Sefer ve Enes’in gollerine mani olamayınca mücadele 2-2’lik beraberlikle noktalandı.

Ahmet Saç Sahasında oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Acarspor gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Müsabakanın 36. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Burak attığı golle durumu 1-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da oldukça hızlı bir giriş yapan ev sahibi takım Acarspor, 48. dakikada ani geliştirdiği atakta Batuhan’ın rakip fileleri havalandırmasıyla skoru 2-0’a getirdi ve büyük avantaj yakaladı. Ancak kalesinde üst üste gördüğü 2 gole rağmen oyundan kopmayan konuk ekip Kadıköyspor, farkı azaltmak için Acarspor kalesine yüklenmeye başladı.

Mücadelenin 71. dakikasında gelişen Kadıköyspor atağında Sefer, takımının ilk golüne imzasını atarak durumu 2-1’e getirdi ve aradaki farkı 1’e indirdi. Golden sonra morali yerine gelen Kırmızı-Siyahlı ekip, bu kez beraberlik golü için Acarspor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 85. dakikasında gelişen Kadıköyspor atağında bu kez Enes sahneye çıktı ve takımının beraberlik golüne imzasını atarak durumu 2-2’ye getirdi. Beraberlik golünden sonra her iki takımında karşılıklı ataklarından başka gol sesi çıkmayınca zorlu 90 dakika 2-2’lik skorla tamamlandı.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Abdullah Çetinçelik***, Muhammet Karahasan***, Kadir Beyaz***

Acarspor: Eyüp**, A.Rıza**, Coşkun**, Yiğit**, Galip**, Ö.Doğuş**, Hakan**, Batuhan***, Selçuk**, İlker**, Burak***

Kadıköyspor: Bilal**, Ömer**, Yasin**, Hüseyin**, Aytaç**, Burak**, Enes***, Cihat**, Ali**, Cem**, Ozan**(Sefer***)

Goller: Dk.36 Burak 1-0, Dk.48 Batuhan 2-0, Dk.71 Sefer 2-1, Dk.85 Enes 2-2

Editör: TE Bilişim