Çıksalınspor:0 Kadıköyspor:1
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Gruptaki temsilcimiz Kadıköyspor, 2 haftalık 3 puan hasretini İstanbul’da dindirdi.
9. Haftada Çıksalınspor’un konuğu olan Kırmızı Siyahlılar 9 kişi kaldığı maçı İlker Avşeren’in golüyle 1-0 kazandı. Kadıköyspor’da Yaya Seiro ve Engin Güç kırmızı kart görerek gelecek hafta oynanacak Yalova derbisinde ise forma giyemeyecek. İstanbul’daki maçta ise temsilcimizde Salih Kaan Kaplan ve Samet Kazım Koçer ise talihsiz bir şekilde sakatlandılar.
Yeni Çanspor ve Edirnespor yenilgileri sonrasında yeniden çıkış yakalamak isteyen Kadıköyspor bunu İstanbul’da başardı. Çıksalınspor’a konuk olan Kırmızı Siyahlılar Beyoğlu Stadyumunda oynanan maçta rakibine adeta kök söktürdü.
Karşılaşmaya şanssız başlayan Kırmızı Siyahlılar 12. Dakikada Salih Kaan Kaplan ve 27’de ise Samet Kazım Koçer’in sakatlıkları sonrasında oyundan çıkmak zorunda kaldı. İlk yarıda her iki takımda geliştirdiği ataklarda sonuç çıkartamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.
İkinci yarıya temsilcimiz Kadıköyspor atak başladı ve 51’de İlker Avşeren’in golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golden sonra Kırmızı Siyahlılarda 54. Dakikada Samet Güç, 66’da ise Yaya Seiro gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 9 kişi bıraktılar. Bu olumsuzluklara bir de 74. Dakikada Çıksalınspor’un kazandığı penaltı eklenmesine karşın kaleci Kadir Bostan gole izin vermezken, maçı Kadıköyspor 1-0 kazanmayı başardı. 

Editör: TE Bilişim