Manga’nın solisti Ferman Akgül, ilk solo albümünün ikinci videosunda Yalovalı Dünya Şampiyonu Kadir Dalkıran’ın hayatını anlattı. Kağıt toplayıcılığı yaptığı Yalova'dan çıkıp dünya MMA şampiyonu olan Kadir Dalkıran'ın hayat hikayesinden etkilenen sanatçı solo albümünün ikinci videosu olan "Düş Sırtında da bu başarı öyküsünü anlattı.
Çekimleri Yalova’da gerçekleşen ve haftalarca süren video klibin yönetmenliğini İmer Arı üstlendi. Sanatçının, EMI-Universal Müzik Türkiye / 06 Records birlikteliğinden doğan "Yürüyorum İçimde" adlı solo albümün ikinci videosu olan Düş Sırtında'nın sözleri Ferman Akgül'e; müziği ise Hollandalı genç prodüktör Ufuk Özcan'a ait. Şarkının davulları ise usta aranjör İskender Paydaş tarafından kaydedildi.
Klipte Kadir Dalkıran’ın yanı sıra antrenörü İbrahim Yıldız, çocukluk arkadaşları Roman Mahallesi sakinleri yer aldı.
Kadir’in hayatını yansıtmanın heyecan verici bir serüven olduğunu ifade eden Ferman Akgül,"Bu şarkı ve klibi tam bir ekip işi. Sözünden müziğine kayıtlarından klibine kadar oldukça geniş bir kadro var arkasında. Yalova halkına teşekkür etmek isterim özellikle. Bizi çok sıcak karşıladılar. Kadir'in hikayesinden etkilenmemek mümkün değil. Ülkemin ne kadar dolu dolu güzel insanlara sahip olduğunu bir kez daha hatırlattı bana. Bu aslında bir Türkiye hikayesi. Kimseye fark ettirmeden sessiz sedasız böyle başarılara imza atan insanlar var ülkemizde. Şarkının sözlerinde de biraz bu duygu hakim."

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim