Kırmızı Siyahlı ekibin başına geçmesiyle birlikte Mahmut Kahveci, evinde oynadığı 4 maçı da kazanırken, 2 deplasman beraberliği aldı. Bu süreçte Kadıköyspor zirvede yer alan Altınova Belediyespor ve Çerkezköy 1911 Spor’a yenildi.

25. haftada Çorluspor 1947’ye konuk olan Kadıköyspor deplasmandan 0-0’lık beraberlikle ayrılırken, puanını 23’e yükselterek bitime bir hafta kala ligde kalma başarısı gösterdi.

“Verdiğimiz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz”

Kadıköyspor Teknik Direktörü Mahmut Kahveci,” Göreve geldiğimizde takımı ligde tutacağımız konusunda söz verdik. Verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu bitime 1 hafta kala tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız Mustafa Özel’e, teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bir teşekkürü de taraftarlarımıza vermem gerekiyor. Evimizde oynadığımız maçlarda patlayıcı güç oldular. Gelecek hafta Bigaspor ile oynayıp ligi tamamlayacağız. Ayrıca Süper Amatör Kümede şampiyonluğa ulaşan Yalovaspor’u tebrik ediyor, play-off maçlarına kalan Altınova Belediyespor’a da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim