Yalova Group Belediyespor başantrenörü Cengiz Karadağ, Çarşamba günü oynayacakları İstanbulspor Beylikdüzü maçında Yalovalılara büyük ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşısında küçük bir mucizeyi gerçekleştirdiklerini belirten Karadağ, 28 Şubat Çarşamba günü evlerinde oynayacakları maçta İstanbulspor’u yenmekten başka bir şey düşünmediklerinin altını çizdi.
Küçük şehrin büyük hikayesini yazmak istediklerini belirten Karadağ,” Bu sezon büyük şanssızlıklar yaşadık. Ancak yılmadık, usanmadık. Çalışmaya devam ettik. TED Ankara Kolejliler’i yenerek küçük çapta mucizeyi gerçekleştirdik. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maç öncesinde Yalovalılardan Yalova’nın takımına sahip çıkmalarını istiyoruz. Tribündeki yerlerini alarak verecekleri destekle bize büyük yardımcı olacaklar. Buna çok ihtiyacımız var. Amacımız ligde kalmak. Bunun için takım olarak büyük uğraşlar veriyoruz. Tüm Yalova’nın Çarşamba günü desteğini istiyorum. Takımlarına sahip çıksınlar ve sloganımız olan küçük şehrin büyük hikayesini hep birlikte yazalım dedi. 

Editör: TE Bilişim