1-6 Nisan tarihleri arasında yapılan şampiyonada Yalova’yı başarıyla temsil eden Karagöl bir de yarı final müsabakası yöneterek dikkatleri üzerine çekti.

5 gün boyunca süren ve 47 hakemin yer aldığı CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda Gökalp Karagöl otoritelerin beğenisini kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Avrupa Hakem Komitesi Başkanı Dr. Jan Rek’in ile Avrupa Hakem Komitesi üyesi Oana Sarb, CEV Hakem delegeleri Heinz Tschumi, Geir Dahle, Joep van Iersel, Jeff Brehaut, David Cox, Marc Berard ve Bert nav der Heul’in izlediği turnuvada Yalova Bölgesi hakemi Gökalp Karagöl başarılı performansıyla tam not aldı.

CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Gökalp Karagöl,” CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nın bir parçası olmak beni çok mutlu etti. Burada iyi deneyimler kazandım.  Birde yarı final müsabakası yönettim. Herkesin izlediği şampiyonada yer almak ve Yalova’nın adını başarıyla temsil etmek gurur vericiydi” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim