1992 yılında Gerede’de doğan tecrübeli krampon geride bıraktığımız yıl Esenköyspor’a Adıyaman Belediyespor’dan gelmişti.

Esenköyspor’un Süper Amatör Kümedeki şampiyonluğunda pay sahibi olan Adem Karahan Yeşil Kırmızılı ekip Yalovaspor ile anlaşırken resmi imzayı Cuma günü atması bekleniyor.

Futbol hayatına İstanbul takımlarından Kumkapı Sarıçubukspor’da başlayan Karahan 2007 yılında bir diğer İstanbul ekibi İstanbulspor A.Ş.’ye transfer oldu. Esenköyspor’dan önce ise Adem Karahan 1 sezon Adıyaman Belediyespor’un formasını terletti.

İç transferde birçok oyuncusuyla anlaşma sağlayan, dış transferde de oldukça titiz davranarak kaliteli isimleri kadroya katmaya devam eden transfer komitesinin son bombası Adem Karahan oldu.

. Kulüp başkanı Tamer Erbul’un bizzat yürüttüğü transfer çalışması sonrasında Yeşil-Kırmızılı takıma kazandırılan Adem Karahan’la resmi sözleşmeye Cuma günü kulüp binasında imza atılacak.

Adem Karahan transferiyle yeni sezonda forvet hattında çok etkili olacaklarını belirten Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Süper Amatör Küme’nin geçen yılki şampiyonu Esenköyspor’un genç forveti Adem Karahan’la anlaşma sağladık. Bu transferle forvet hattımız çok daha güçlü oldu. Transfer listemizdeki birçok oyuncuyla anlaşma sağladık ve görüştüğümüz isimlerle de yakın zamanda masaya oturarak resmi imzaları atacağız. Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Adem oldukça önemli bir transfer. Başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim