Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi bünyesinde bugüne kadar düzenlediği çeşitli kültürel ve sportif kurslarla ilçe halkına hizmet vermeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz dönem aldığı başarılı sonuçlarla Çiftlikköy’ün yüzünü güldüren Kültür Merkezi Karate Takımı, iller arası turnuvada toplamda 17 madalya alarak gururlandırmıştı. Başarılı çalışmalarını sürdüren karate takımının bu yıl da devam edecek kurslarla başarı çıtasını daha yükseklere taşıyacağını belirten Çiftlikköy Kültür Merkezi Müdürü Süleyman Balkaş, “Uzakdoğu savunma sporlarımızdan birisi olan karate-do kursuyla gençlerimiz ve miniklerimize hem sporu sevdirip hem de spor bilincini aşılayarak oldukça başarılı sonuçlara imza attık.

Kurslarımız bu dönem de sürecek. Eğitimlerimiz Yalova’nın yetiştirdiği önemli sporcularımızdan birisi olan Halil İbrahim Yüksektepe tarafından veriliyor. Gençler ve minikler kategorisi olmak üzere iki kategoride sürmekte olan kurslarımıza, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilginin devam etmesini bekliyoruz.” diyerek bilgilendirmede bulundu.

Karate kursu kayıtlarının sürdüğünü belirten Çiftlikköy Kültür Merkezi Müdürü Tamer Balkaş, hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek olan kurslarımıza katılmak isteyenler, Çiftlik Mahallesi Belediye Sokak’ta bulunan Kültür Merkezi binamıza gelerek şahsen müracaat edebilecekleri gibi, 0226 352 77 72 numaralı telefonu arayarak da bilgi alabilirler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim