Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.si düzenlenen İller arası Karate Turnuvası 12 ilden 830 sporcunun katılımıyla 14-15 Ekim tarihlerinde  Tofaş Spor Salonu’nda  gerçekleşti. Sporcuların yanı sıra  müsabakaları izlemek için salonda yer alan  sporseverlerin yoğunluğuyla Türkiye Şampiyonası’nı andıran turnuva görkemli bir açılışa sahne oldu. Önemli organizasyonda ise ilimizi Taşköprü Karate İhtisas Kulübü temsil etti.
Mehmet Güney yönetimindeki sporcularımız bir altın, 3 gümüş ve birde bronz madalya kazandı.  İki gün süren turnuvada dereceye giren sporcular madalyalarını Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Yönetim Kurulu Üyesi Taha Aydın ve Kulüp Müdürü Taha Başparmak’ın elinden aldı.
Yapılan müsabakaların ardından Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nden Ali Güney büyük erkekler 67 kiloda altın madalya kazandı. Ali Rıza Öztürk ümitler 70 kiloda, Elif Hilal Ayar büyükler 55 kiloda ve Berkay Çelik’te ümitler +70 kiloda gümüş madalyanın sahibi olurken, Cengiz Öztürk ise büyükler 75 kiloda üçüncü olarak bronz madalyayı boynuna taktı. 

Editör: TE Bilişim