Türkiye Karate Federasyonu’nun büyük önem verdiği organizasyonlar arasında yer alan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası ve 14.Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvası  24-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak. Birçok önemli karatecinin tatamiye çıkacağı bu özel turnuvada, Yalova’yı 1 idareci, 4 antrenör ve 31 sporcu temsil edecek.
Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu:  "Geniş bir katılımın olması beklenen şampiyonalara 2000 kişilik Erzurum Buz Pateni Spor Salonu'nda düzenlenecektir. ilimizi temsilen 31 sporcumuzun yer aldığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası ve 14.Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvasına yoğun antrenmanlar ile hazırlanan sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
Erzurum’a gidecek Yalova kafilesinde idareci olarak Fatma Güney, antrenör olarak ise Mehmet Güney, Serkan Kılavuz,  Halil İbrahim Yüksektepe ve Muhammet Ali Delioğlu görev yapacak.
Palandöken’de ise Eray Kılavuz, Koray Kılavuz, Fahri Hamza Yıldırım, Yüşa Bican, Hüsa Zülfikar Ünsal, Abdullah Balcı, Alperen Yalçınkaya,  Ali Güney, Elif Hilal Ayar, Esmanur Tenekeci, Hamza Yiğit Kambur, Burak Çelik, Ömer Güney, Muhammet Ağır, Muhammet Süheyp Atar, Murat Aslan Beden, Ahmet Refik Çakır, Ahmet Arda Duru, Ahmet Taha Kalyoncu, Emirhan Özüdoğru, Sena Pekel, Murat Şahin, Ahmet İhsan Sakmar, Müslüm Emir Sarıçiçek, Ulukan Sarıçiçek, Muhammet Safa Yılmaz, Ömer Vehbi Yılmaz, Sümeyye Aydın madalya mücadelesi verecek.

 

Editör: TE Bilişim