Müsabakada gol perdesini 26. Dakikada İdmanocağı’ndan Cemil açarken bu gole Kadıköyspor 65’te Enes, 75’te ise Hasan ile cevap vererek skoru 2-1’e getirmesine karşın son sözü İdmanocağı’ndan M. Ali 89. Dakikada söyledi ve skoru 2-2’ye getirince takımlar 1’er puana razı oldu.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan İdmanocağıspor 26. dakikada geliştirdiği atakta Cemil’in golüyle durumu 1-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına Kadıköyspor fırtına gibi başladı. Müsabakanın 65. dakikasında Enes, rakip fileleri havalandırarak durumu 1-1 yaptı ve skora denge getirdi.

Beraberlik golünden sonra oyuna ağırlığını koyan Kırmızı-Beyazlılar öne geçmek için İdmanocağıspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 75. dakikasında gelişen Kadıköyspor atağında Hasan, skoru 2-1 yaptı ve takımını öne geçiren isim oldu. Rakip kaleye fark için yüklenen Kadıköyspor defans hattında açıklar vermeye başladı. Rakibin bu hatasını iyi değerlendiren ev sahibi takım İdmanocağıspor’da 89. dakikada gelişen atakta M.Ali, durumu 2-2 yapan golü kaydetti ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Engin Özgür***, Kenan Kurşuner***, Uğur Akalp ***

Kadıköyspor: Bilal**, Mert**, Ömer**, Hüseyin**, Sefer**, Burak**, Enes**, Burak Bal**, Yasin Taş**, Yasin Bal**, Ozan**

İdmanocağıspor: Kader**, Şafak**, Furkan**, Cemil**, Cem**, Hüseyin**, Sinan**, Şaban**, Ozan**, M.Ali**, Süleyman**

Goller: Dk.26 Cemil 0-1, Dk.65 Enes 1-1, Dk.75 Hasan 2-1, Dk.89 M.Ali 2-2 

Editör: TE Bilişim