Bulgaristan’ın Smolyan, Yunanistan’ın Komotini ve Makedonya’nın Ohrid kardeş şehirlerinde bulunan bisiklet derneklerini temsilen gelen heyete Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Dereli de eşlik etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Kardeşlik böyle bir şey. Yalova’da bisikleti hem trafikten dolayı hem de sağlığa faydası nedeniyle destekliyoruz. Bu anlamda yaptığımız festivale yurtdışından katılım bizleri sevindirdi. İnşallah buradan memnun ayrılırsınız”

Yalova’da bulunmaktan dolayı memnun olduklarını belirten misafirler ise; “Davetiniz için biz teşekkür ederiz. Şuana kadar her şey mükemmel, çok memnunuz. Bizlerde insanları bisiklet kullanmaya teşvik etmek istiyoruz” dediler.

Yalova’nın sosyal ve kültürel özellikleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, daha sonra festivale katılacak tüm bisikletçiler için özel hazırlanmış yelek, tişört, çeşitli hediyeler ve ilimizi tanıtıcı görsellerin bulunduğu hediyeleri misafirlere takdim etti.  

Editör: TE Bilişim