Türk judosuna büyük katkı ve emekleri geçen Nazım ve Natık Canca anısına düzenlenen organizasyonda Türkiye dahil 17 ülkenin judocuları mücadele etti. Avrupa Judo Birliği’nin (EJU) yıllık faaliyet takviminde yer alan Ümitler Avrupa Judo Kupasına Kemer’de bulunan Limak Limra Resort Hotel ev sahipliği yaptı.

Dev organizasyonda ülkemizin yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Gürcistan, Rusya, Ukrayna, Romanya, Fransa, Avustralya, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Ermenistan, İtalya ve Polonya dahil 17 ülkeden 173 kadın, 356 erkek judoka ter döktü.

Yalovalı judo antrenörümüz Abdurrahim Kaymaz ve sporcuları Emre Erman, Özgür Çakır, M. Üveys Savuk, Selin Şener ve Firdevs Kaymaz Uluslararası Ümitler Avrupa Kupası’nda ter dökerek heyecana ortak oldu.

Judo İl Temsilcimiz Kemal Varol, "Sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. Başta antrenörümüz Abdurrahim Kaymaz ile sporcularımız Emre Erman, Özgür Çakır, M. Üveys Savuk, Selin Şener ve Firdevs Kaymaz güçlü rakipleriyle mücadelelerinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim