Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi’nin düzenlediği Nebi Soyutürk adına düzenlediği turnuva sona erdi. FIFA Kokartlı hakem Halis Özkahya’nın da tribünden takip ettiği Yalova Üniversitesi’ne ait halı sahada oynanan final maçında ise heyecan doruktaydı.  İlk olarak oynanan üçüncülük dördüncülük maçında ise Ergin Şahinoğlu’nun kaptanlığını yaptığı Mavi takım ile Erdal İla’nın kaptanı olduğu Sarı takım kozlarını paylaşırken, kazanan taraf 8-4’lük skorla İla’nın ekibi oldu.
Final maçında ise Müfit Silahtaroğlu’nun kaptanlığını yaptığı turuncu takım ile İrfan Demir’in ekibi olan siyah takım kozlarını paylaştı. Müfit Silahtaroğlu’nun ekibi sahadan 6-1 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
Karşılaşmaların ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi tarafından hazırlanan madalyalar tüm hakemlere verilirken, şampiyonluk kupası da Yalova’nın duayen isimi Nebi Soyutürk’e takdim edildi. Organizasyon da ayrıca Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark, Soyutürk’e havlu, FIFA Kokartlı hakem Halis Özkahya ise Şampiyonlar Ligi maçlarında giydiği yağmurluğu hediye etti.

 

Editör: TE Bilişim