Çavuşçiftliğispor:0 Gökçederespor:1
1.Amatör Küme A Grubunun 11. Haftasında Çavuşçiftliğispor saha ve seyircisi önünde şampiyonluğu kovalayan Gökçederespor’u ağırladı. Tavşanlı Sahasındaki 90 dakikalık mücadeleyi Termal ekibi ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 kazanarak evine 3 puanla döndü.  Puanını 26’ya yükselten ve gözünü Fıstıklıspor maçına çeviren Gökçederespor’a altın değerinde ki 3 puanı ise Burak Keleş attığı golle getirdi.
Karşılaşmaya atak başlayan konuk Gökçederespor oldu. Şampiyonluk savaşını son ana kadar sürdürecek olan Yeşil Beyazlılar ilk 45 dakikadaki ataklardan gol çıkartamayınca takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle gitti.
İkinci yarıda da etkili olan Termal ekibi adeta golü koklamaya başladı. Müsabakanın 60. Dakikasında sağ kanattan Mehmet Durak’ın mükemmel ortasını Burak Keleş güzel bir kafa vuruşuyla ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden 9 dakika sonra ev sahibi Çavuşçiftliğispor geliştirdiği atakta gole giden topu Gökçederespor defans oyuncusu Sami Şahin çizgiden çıkartmayı başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip evine 3 puanla dönmeyi başardı. 

Editör: TE Bilişim