Karate İl Temsilciği tarafından düzenlenen “Anadolu Yıldızları İl Seçmesi ve Minik Yıldız Ümit Genç Karate Yalova İl Şampiyonasında Kılavuz Spor Kulübü adeta şov yaptı. Kulüp 22 sporcusuyla mücadele ederken kata ve kumite dallarında toplam 24 madalya kazandı.
Tatamiye çıkan sporculardan Koray Kılavuz 2008 doğumlular kata da, Alperen Yalçınkaya 2007 doğumlular kata da, Eray Kılavuz 2006 doğumlular kata da, Abdullah Balcı 2005 doğumlular kata da altın madalya kazandı.
Gökhan Bayraktutan 2008 doğumlular kata da, Ahmet Taha Kalyoncu 2007 doğumlular kata da, Yüşa Bican ise 2006 doğumlular kata da ise gümüş madalyanın sahibi oldu. Fahri Hamza Yıldırım 2008 doğumlular kata da, Ahmt Hasan Kukul ise 2007 doğumlular kata da bronz madalyayı kazanan sporcular arasında yer aldı.
Ayrıca Gökhan Bayraktutan 40 kilo kumite, Alperen Yalçınkaya +45 kilo kumitede, birincilik kürsüsüne çıkarken, Koray Kılavuz 30 kilo kumitede, Fahri Hamza Yıldırım 40 kilo kumitede, Ali Kemal Kubur +45 kilo kumitede ve Berfin Kandemir ise +45 kilo kumite de ikinci olarak gümüş madalya kazanmayı başardı.
Kılavuz Spor Kulübü’nden Ahmet Hasan Kukul ile Ahmet Taha Kalyoncu 40 kilo kumitede, Alper Avcı +45 kilo kumitede, Eray Kılavuz ve Ömer Erol 50 kilo kumitede ve Abdullah Balcı da 45 kilo kumitede bronz madalyanın sahibi oldu.
Sporcuların antrenörü Serkan Kılavuz,” Ayni zamanda Tekirdağ’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar ligine katılmaya Eray Kılavuz, Abdullah Balcı, Ömer Erol, Berfin Kandemir hak kazandı. Dereceye giren sporcularımızı kutlar başarılarının devamını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim