Olgunlar Ligi B Grubunda 4. Hafta müsabakalarında çeyrek finale kalma mücadelesi veren Yalova Kamu-Sen ile çeyrek finali garantileyen Güneyköy takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç Sahasında ki mücadeleyi Güneyköy takımı Halil Görtay ve Rafet Kaplan’ın golleriyle 3-1 kazanırken müsabaka boyunca sinir harbi ve 3 kırmızı kart müsabakaya damgasını vurdu.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Güneyköyspor gol için Yalova Kamu-Sen kalesin yüklenmeye başladı.  Müsabakanın 18. dakikasında gelişen Güneyköy ekibinin atağında Halil Görtay takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Golden sonra oyunda kontrolü eli ne alan konuk ekip Güneyköyspor farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 35. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında ilk golün sahibi Halil Görtay bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı ve skoru 2-0’a getirdi. Kalesinde gördüğü ikinci golden 1 dakika sonra ani atak geliştiren Yalova Kamu-Sen tartışılacak bir kararla penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Mahmut, meşin yuvarlağı rakip ağlara göndererek durumu 2-1 yaparken ilk yarının da skorunu tayin etti. ilk yarının son düdüğüyle birlikte çıkan tartışmalar sonrasında Yalova Kamu-Sen’den Mahmut Güneyköy’den ise Aydın kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda etkili başladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Güneyköyspor’da Rafet, mücadelenin 57. dakikasında gelişen atakta Yalova Kamu-Sen ağlarını havalandırarak skoru 3-1 yaptı ve aradaki farkı yeniden 2’ye çıkardı.

Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan ev sahibi takım Yalova Kamu-Sen farkı azaltmak için Güneyköyspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 70. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında Suat, takımının ikinci golüne imzasını atarak durumu 3-2’ye getirdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

Olgunlar Ligi

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Kadir Beyaz**, Hakan Ak**, Yasin Sarıkaya**

Yalova Kamu-Sen: Muhittin**, Bilent**, Mustafa**, Aziz**, Kenan**, Hasan**, Serdar**, Hacı Ali**, Mahmut*, Nuri**, Suat***

Güneyköyspor: Aydın*, Taner**, İsmail**, Fevzi**, Hakan**, Alaattin**, Veysel**, Yılmaz**, Rafet***, Cem**, Halil***

Goller: Dk.18-35 Halil 0-2, Dk. 35+1 Mahmut (Pen) 1-2, Dk. 57 Rafet 1-3, Dk. 70 Suat 2-3

Kırmızı Kartlar: Dk.35+1 Mahmut, Dk.70+1 Zafer(Yalova Kamu-Sen), Dk.35+1 Aydın(Güneyköyspor)

Editör: TE Bilişim