2015-2016 sezonunda mücadele ettiği 1. Amatör Kümeyi topladığı 50 puanla ikinci sırada noktalayarak adını Süper Amatör Kümeye yazdıran Yenimahallespor muhteşem bir gece düzenledi. Green Garden’de düzenlenen geceye Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok, İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla’nın yanı sıra sporun ve siyasetin önemli isimleri yer aldı.
Yenimahallespor Kulübü Başkanı Erhan Baş,” Yenimahallespor kulübünün düzenlediği geceye hoş geldiniz. Kulübümüz 1978 yılında rahmetli Eyüp Kösem, Hasan Baş, Yusuf Üstün, Kemal Kaptan, Nizamettin Kösem, rahmetli Necmi Kösem tarafından kurulmuştur. 2014-2015 yılında İkinci Amatör Kümeden birinci amatör kümeye şampiyon olarak çıkmıştır. 2015-2016 sezonunda da 1. Amatör Kümeden Süper Amatör Kümeye çıkma başarısı göstermiştir. Bu süre zarfı içerisinde değerli yöneticilerimizin, sporcularımızın, taraftarımızın ve kulübümüze desteklerini esirgemeyen değerli sponsorlarımızın katkılarıyla birlikte bu büyük başarıya imza atmış bulunmaktayız. Bir işe inanmak çok önemli. Takım olarak bir aile olduğunu bilmek dolasıyla o çocuklara sahip çıkmak saçını okşama teşvik etmek her şeyden önemlisi abi kardeş olabilmek bir olduğumuzu birlik olduğumuzu hissettirmekti bizim başarımızın sırrı. Sporcusuyla taraftarıyla tek yürek olabilmekti. Başarı baş olabilmek için arı gibi çalışmayı gerektirir. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Bu bizim şuan ki konumumuza nasıl geldiğimizin göstergesidir. Kulübe maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulübümüzün bu güzel gecesinde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 
Baş’ın ardından ise Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Kırmızı Şimşeklerin futbolcu ve yönetimi elde edilen başarılar için pasta kestiler.
Daha sonra 2014-2015 ve 2015-2016 sezonunda Kırmızı Beyazlı ekibe sponsor olan Bayram Kaya, Yaşar Şahin, Halit Şahin, Fehmi Kulaber, Murat Elmas, Tamer Erbul, Nurettin İnan, İbrahim Can, Mehmet Baş, Şinasi Altay ve Asım Bekdemir plaketle ödüllendirildi. Gece Eşref Üstün’ün söylediği şarkılarla son buldu.
Editör: TE Bilişim