Turnuvada sporcular gruplara ayrılarak,  her grup daki sporcular birbirleri ile maç yaptırılmış ve puanlama usulu uygulanırken böylelikle tenisçilerin birbirlerini tanıma imkanlarının yanında tenis camiasının kaynaşması ve kış aylarının daha aktif bir şekilde geçirmeleri sağlandı. Erkeklerde Alper Uluiş ve Bayanlarda Sevgi Kocatepe en centilmen sporcu seçilirken,  18+ Tek erkeklerde Ayhan Yıldırım birinci, 18+ Tek erkeklerde Uz.Dr.İlyas Şahin ikinci, 18+Tek bayanlarda Duygu Biçer ve 18+Tek bayanlarda Necla Aksu turnuvayı ikinci olarak tamamladılar. Dereceye giren sporculara kupalarını ve ödüllerini Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal verdi.

Kupa töreninde konuşan Yalova Tenis Kulübü Başkanı Başkanı Nurullah Başol,”  Turnuva  komite üyelerine, Turnuva süresinde tenis topu ihtiyaçların karşılayan Özel Yalova Atakent Hastanesi Yönetim kuruluna ve katılan tüm sporculara teşekkür ediyoruz.Kupa dağıtım törenimize katılarak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal  diğer spor dallarında olduğu gibi tenise de  yaptığı alt yapı yardımları  sayesinde tenis  İlimizde belirli bir düzeye ulaşmıştır.  Belediye Başkanımız alt yapı eksiğimiz  olan Sporcu duş alma ve diğer mekanların yakın bir tarihte yapılma  müjdesini bizlere vermiş bulunmaktadır.

Katılımlarından ve yaptığı bu çok önemli katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Yalova Tenis Kulübü olarak öncelikli hedeflerimiz arasında tenisi 7 den 70’e İlimizde yaygınlaştırmak. Özellikle 06-08 yaş grubundan başlamak suretiyle geçen yıl başlarttığınız yaz spor okullarını aralıksız devam edecektir.  Tenis derslerimiz  uzman 3 antranörümüz tarafından verilmektedir. Tenis dersi almak isteyenler
www.ytk.org.tr adresinden antrenörlerimize ulaşabilirler. Yaz spor okullarından yetişen başarılı öğrencilerimizden oluşturacağımız alt yapı takım sporcularımız ile de Türkiye çapında başarıyı yakalamak” diyerek sözlerini noktaladı. 

Editör: TE Bilişim