1.Amatör Küme takımlarından Kocaderespor yeni sezona yeni yönetimiyle giriyor. Kırmızı Beyazlı Kulübün tesislerinde gerçekleştirilen kongre ile Çınarcık ekibi üyelerin katılımıyla yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Kocaderespor’da yeni dönemde Süleyman Aydın başkanlık koltuğunda oturacak. Hakan Doğan başkan yardımcısı, Burhan Polat genel kaptan ve saymanlık, Doğan Aydın genel sekreter ve Mehmet Ali Koç’ta basın sözcüsü olarak görev yapacak.

Denetleme Kurulu’nu ise Anıl Kanal, Sercan Apaydın ve Basri Apaydın oluşturacak. Kocaderespor’un yeni yönetiminde ayrıca Levent Aydın, Serkan Aydın, Sinan Akyıldız, Resul Oral ve Hasan Genç ise yedek üye olarak yer aldı. Denetleme Kurulu’nda yedek üye olarak Umut Tuna, Ferhat Yıldız ve Olcay Engin bulunuyor.

Kocaderespor Başkanı Süleyman Aydın,” Kongremizi yaparak yeni yönetimimizi belirledik. Camiamıza hayırlı olsun. Yeni sezonda belirlediğimiz hedefler doğrultusunda hareket edeceğiz. tüm takımlara kazasız, belasız ve başarılı bir 2022-2023 sezonu diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim