Sezon başında Çiftlikköy Belediyespor’un başında olsaydı açık ara şampiyon olurduk diyen Koçgündüz, devre arasında gelen teklifi kabul etmesinin arkasında ise dostluğun geldiğini ve Kırmızı Siyahlı ekibi çalıştırmaya başlamasının ardından Süper Amatör Kümeye renk geldiğini söyledi.

Basın mensuplarının şampiyonluk şansı sorusuna ise samimi cevap veren Bayram Koçgündüz, “Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Ancak ben şampiyonluk şansımızı %0 olarak görüyorum. Lig geçtiğimiz hafta sonunda oynanan müsabakalarla sona erdi” dedi.

Gelecek sezon Çiftlikköy Belediyespor ile devam edecek misiniz sorusuna deneyimli teknik adam,” Çiftlikköy Belediyespor yönetimi benimle ilgili olarak devam kararı almış. Bu beni sevindirdi. Ancak bir şey söylemek yada söz vermek için çok erken. Çiftlikköy Belediyespor yönetimiyle çok uyumlu çalıştık. Profesyonelliğin temel taşlarını attık. Hem onlar hem de ben çok memnunum. Kulübe bir şeyler katabildiysem ne mutlu” diyerek sözlerini noktaladı.

Play-out maçında Yalovaspor’un şansı sorusuna karşılık Çiftlikköy Belediyespor teknik patronu Bayram Koçgündüz,” Yalovaspor’un şansı 2 takım karşısında zor. Ancak futbol oynanmadan kazanılmıyor. Bundan dolayı Yalovaspor’un şansının %40 olduğunu düşünüyorum. Yalovaspor’un avantajı lig şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak isteyen futbolcuların kendini bu yönde motive etmesiyle olur. BAL’dan gelecek takım ise demoralize olmuş ve lige havlu atmış takım konumunda gelecek. Bu yüzden Yalovaspor bu şansı iyi değerlendirmesi gerekiyor. Eğer Çiftlikköy Belediyespor çıksaydı şanslar %50, %50’ydi. Çünkü  Çiftlikköy Belediyespor’un başına geldikten sonra takımın ortaya koyduğu oyun ve topladığı puanlar ortadadır” dedi.

Yalova’da ki futbolun ve takımların durumu hakkında sorulan soruya ise Koçgündüz,” Yalova’daki bir çok takımın yönetiminde hatalar var. Ne Süper Amatör Kümede ne de 1. Ve 2. Amatör kümelerde genç futbolcular forma şansı bulabiliyor. Yalova futbolcu üretemiyor. Kimse Yalova’dan futbolcu keşfetmiyor. Bunun düzelmesi yönünde çalışmalar yapılması gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim