Parkın açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yanı sıra Sarı Lacivertli ekibin Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Esra Nazlı Ercan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, teknik direktör Ersun Yanal, futbolcular Mehmet Topal ve Volkan Demirel ile Koray Şener’in ve Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden Berkay Akbaş'ın aileleri katıldı.

Koray Şener Barış, Dostluk ve Kardeşlik Parkının açılışında Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar tek yürek olarak vefat eden genç taraftar için birlikte marşlar söylediler.

“Koray’ı her zaman kalbimizde yaşatacağız”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a anlamlı hareketinden dolayı teşekkür eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,” Bu genç arkadaşı her zaman kalbimizde yaşatacağız. Bu güzel tertemiz genç pırıl pırıl arkadaşlarımızın, Fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan herkese örnek olacak değerler bu kardeşlerimizi örnek alalım. Bu üç kardeşimizin ismi barış, dostluk ve kardeşlik için bu parkta yaşayacak” dedi.

Koray Şener Barış, Dostluk ve Kardeşlik Parkının açılışı sonrasında Fenerbahçe kafilesi, Bursa’ya hareket ederek 21 Ocak pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maç için kentte kampa girdi.

Editör: TE Bilişim