Termal Belediyespor yönetim kurulu ile konuşarak sözleşmesini karşılık fesih eden Kadir Kösem yeşil sahalardan fazla uzak kalmadan 1. Amatör kümenin yeni ekiplerinden Kadıköyspor’un başına geçti.

Sezon çalışmalarına 31 Ağustostan itibaren kendi tesislerinde başlayacaklarını belirten Kadıköyspor’un çiçeği burnunda teknik patronu Kadir Kösem, 5 futbolcu transferi yapacaklarını söyledi.

Kadıköyspor yönetiminin istekli olmasının kendisini heyecanlandırıdğını belirten Kadıköyspor Teknik Direktörü Kadir Kösem,” Termal Belediyespor ile yollarımızı ayırdık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra bilgi birikimimi Kadıköyspor’a aktaracağım. Burada yönetim ile konuştum kendilerinin istekli ve arzulu olmaları beni çok heyecanlandırdı bununla beraber resmi sözleşmeye imza atmamı sağladı. 31 Ağustostan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Kendi tesislerimizde kampa girerek 8 Eylülde başlayacak lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu arada transfer de yapacağımız. Kadromuza bir stoper, iki orta saha, bir santrafor ve bir de kaleci takviye etmek istiyoruz. Bu yıl sadece A takıma odaklanacağız. 2012-2013 futbol sezonu sonrasında alt yapıya daha fazla önem vereceğiz. Takımın geleceğini gelecek yıllardan itibaren inşa edeceğiz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim